15 Nisan 2009 Çarşamba

OTLU KREP



TARİFİN SAHİBİ: FÜSUN'UN MUTFAĞI
Yanında peynir eşliğinde yemesi çok nefis.
MALZEMELER :
2 yumurta
2 su bardağı süt
1 yemek kaşığı zeytinyağ
1,5 su bardağı kadar un (ben unu ölçmeden koyuyorum)
1 yemek kaşığı kadar doğranmış dereotu,yeşil soğan,maydonoz tuz
Krep malzemelerini karıştırdıktan sonra doğranmış yeşillikleri ekleyin ,tavaya bir damla zeytinyağ koyup bir parça kağıt havlu ile tavaya iyice sürün .Tavayı iyice ısıttıktan sonra bir kepçe krep malzemesi koyup yayın ve arkalı önlü pişirin.tavayı bir daha yağlamanıza gerek yok.Hamurunuz bitene kadar bu şekilde pişirmeye devam edin .Arasına peynir sararak yemesi çok güzel oluyor tavsiye ederim. AFİYET OLSUN.................

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder