|
6 Kişilik
1
adet kabak
6
dilim kepek ekmeği
50
gram beyaz peynir
2
adet yumurta
10-12
dal dereotu
10
dal maydanoz
2
yemek kaşığı Yonca riviera zeytinyağı
Yarım
çay kaşığı pul biber
Tuz,
karabiber
Hazirlanisi
Hazirlanisi
Kabağı rendeleyip
suyunu iyice sıkın ve genişçe bir kabın içine alın.Üzerine
rendelenmiş beyaz peyniri ve yumurtaları ilave edin.Doğranmış dereotu
ve maydanozu da ekledikten sonra pul biber, karabiber ve peynirinizin tuzluluk
oranına göre tuzunu ilave edin.Tüm malzemeleri
iyice karıştırın.Yağlanmış fırın
tepsisine kepek ekmeklerini dizin. (Ben çapraz olarak ikiye de
böldüm.)
Her bir dilimin
üzerine dolu dolu tüm malzemeyi paylaştırın.Üzerlerine
zeytinyağı döküp önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 15-20 dakika kontrollü
olarak pişirin. (Yanmamasına dikkat edin.)
Üzerine pul biber
ekleyip sıcak servis yapın
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder