21 Ağustos 2009 Cuma

BAHARATLI ÇUPRA




Malzemeler:


-3 adet çupra


-3 diş sarımsak


-1 çay kaşığı tuz


-1 çay kaşığı kimyon


-1 çay kaşığı karabiber


-1 çay kaşığı pulbiber


-1 çay kaşığı kekik


-1 çorba kaşığı sıvıyağ




Hazırlanışı:Sarımsağı rendeleyip tüm baharatları ve sıvıyağı ile iyice karıştırın...Hazırlanan karışımı balıkların arasına sürün ve balıkların ortasına bıçak yada çatal batırın....Balıkları tek olarak folyo kağıda sarınnn... Önceden ısıtılmış 180derecelik fırında yaklaşık 50dk pişirin....Sıcak olarak servis yapın özelliklede akdeniz yeşillikleri ile servis yapın...Afiyet Olsun:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder